ASEA za one koji žele znati više

…ASEA je, koliko Vam god to zvučalo nestvarno, proizvod koji se već smatra većim otkrićem od penicilina u medicini. Zasigurno Vam se nameće pitanje zašto se takav revolucionarni proizvod ne nalazi na policama ljekarni. Odgovor je jednostavan. Svi znamo da je farmaceutski lobby vrlo mocan i oni su htjeli platiti odgovarajući iznos novca da se ovaj proizvod jednostavno makne s tržišta, jer je prekonkurentan farmacijskoj industriji koja svoju dobit bazira na proizvodnji lijekova. Možemo zahvaliti samo jakoj volji i etici suosnivača g. Verdis Norton-u i g. James Pack-u koji su u tom trenutku odlučili odbiti ponudu farmaceutske industrije i samostalno plasirati ovaj proizvod na trzište 2 godine kasnije kroz kompaniju ASEA!

Znanost zna za REDOX SIGNALNE MOLEKULE više od 20 godina. Nakon niza istraživanja američki znanstvenici, na čelu s dr. Garry Samuelson-om, uspjeli su nemoguće – stabilizirati te molekule izvan ljudskog tijela. REDOX SIGNALNE MOLEKULE su neophodne za besprijekorno funkcioniranje našeg imunološkog sistema. Kao što znamo, naše tijelo se može samoozdraviti, ali samo ako ima dovoljno tih molekula. Molekule su dobivene trofaznim procesom promjene strukture atoma nekontaminirane slane vode. Znajući da se naše tijelo, odnosno stanice sastoje od slane vode, ASEU tijelo prepoznaje kao vlastitu tekućinu, što ukazuje da proizvod nije toksičan i nemoguće se predozirat s istim. (Potrošeno je preko 5 milona dolara na studije za dokazivanje netoksičnosti proizvoda u svim segmentima; što se veoma rijetko čuje za bilo koju kompaniju koja se bavi proizvodnjom dodataka prehrani.)

ASEA djeluje na staničnom nivou. U našem tijelu, prema znanstvanim istraživanjima, ima oko 75 biliona stanica. Čovjek, kao takav, rađa se, živi i umire na staničnom nivou. Stanica je savršeni stroj unutar našeg tijela, koji proizvodi vlastitu energiju, održava, popravlja i zamjenjuje dijelove kada je potrebno. Kako starimo naše stanice su manje učinkovite (npr. u 50-im godina pada na samo 50%, a u 70-im na svega 10%. kao uzrok smanjivanja proizvodnje redox signalnih molekula). Štoviše, moderan način života još više prijeti zdravlju naših stanica, preko sve lošije ishrane, izloženosti visokim razinama stresa, utjecaju sunčevih i ostalih zračenja, konstantnim bombardiranjem slobodnim radikalima, toksinima, itd. Rezultat su oštećene stanice, što se odražava kao nestabilno zdrastveno stanje.
Dodavanjem u prehranu suplementa ili hrane s većom količinom antioksidansa naše tijelo, zbog male količine Redox signalnih molekula, neće biti sposobno prepoznati kao unešene antioksidanse jer je zaokupljeno obavljanjem osnovih funkcija preživljavanja.
UNIJETI, NE ZNAČI I PRIMITI. Povećanje broja uravnoteženih Redox signalnih molekula, osim utjecaja na procese preživljavanja, signalizira tijelu što treba učiniti s unšenim antioksidantima (točnije aktivirati ih).

Povećanjem broja uravnoteženih Redox signalnih molekula zdrave stanice imaju sposobnost lakše se obraniti od infekcija, toksina, stresa jer Redox signalne molekule pomažu nadopunu i aktivaciju prirodnih antioksidanata koji već postoje u stanicama i podižu njihovu učinkovitost do 500 %, tvoreći štit oko najvažnijih dijelova stanice kao što je npr. DNA.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch