Neravnoteža antioksidansa, bolesti i ASEA


Najvažniji prirodni antioksidansi su:
1. SOD – Jedna od uloga mu je da je ključ za formiranje stanica kože te je u središtu znanstvenih istraživanja u svrhu sprečavanja boranja kože,
2. KATALAZA – Jedna od uloga je da je neophodna kod razgradnje otrova kao što su alkohol, fenol i formaldehid, te razgrađuje hidrogen peroksid koji troši pigment melanin u našoj kosi i koži; odnosno spriječava pojavu sijede kose,
3. GLUTATION – najvažniji prirodni antioksidant; štiti stanice od svih vrsta slobodnih radikala, povećava energiju stanice, štiti tijelo od upalnih procesa, pomaže kod izbacivanja otrova i teških metala iz tijela, podupire imunološki sistem…itd

Dakle, ako konzumirate proizvod ASEA aktivirate puno veću količinu antioksidansa iz hrane, podižete učinkovitost prirodnih antioksidansa za više od 500%, podižete energiju same stanice (ako se stanica nalazi na visoko energetskom nivou gotovo je nemoguće da bude napadnuta od patološkog organizma); te na taj način dajete svom organizmu snagu i moć da bude iznimno zdrav i jak.

Kada je stanica oštećena ona proizvodi i šalje u pomoć Redox signalne molekule. Te molekule aktiviraju raznovrsne procese u svrhu ozdravljenja i oporavka napadnutog i oštećenog područja (dovod krvi se preusmjerava, povećava se proizvodnja i iskorištavanje prirodnih antioksidanta, obnavlja DNA oštećene stanice, inciraju se odgovori imunološkog sustava, ubrzava međustanična komunikacija, itd. ). Proces ozdravljenja je dobro usklađeni niz postupaka u organizmu, sve s ciljem popravka (reparacije) oštećenih stanica ili izazivanja samouništenja nepovratno oštećenih stanica, te njihove zamjene novim i zdravim.

Povećanje broja uravnoteženih Redox signalnih molekula jednostavno pomaže tim usklađenim naporima da samoozdravljenje bude puno učinkovitije. Ove molekule ne prisiljavaju sustav da djeluje na drugačiji način nego inače, one mu samo pomažu da bude učinkovitiji i brži..

Povećana količina Redox signalnih molekula čini komunikaciju među stanicama učinkovitijom i djelotvornijom. To je posebno važno kad se pojedine stanice nađu na udaru stresa ili nekog napadača. Brz i odgovarajući odgovor je presudan. S čišćim i točnijim signalima, imunološki sustav može svoju funkciju obavljati puno bolje. To znači da će puno bolje otkriti i napasti prijetnje i neprijatelje koje treba napasti, a neće napasti zdrave i neugrožene stanice (veoma važno za autoimmune bolesti).

U takvom stanju imunološki sustav fonkcionira kako treba, ukoliko je potrebno pojačava svoje aktivnosti, drugim riječima, ono za što je zadužen obavlja optimalno.
Sve nas ovo navodi da stanice i tkiva duže vrijeme ostaju mladi i zdravi tj. usporava se starenje i potiče pomlađivanje organizma.

Znajući za sve benefite koje ASEA čini na naše tijelo, proizvod je dan na analizu u nezavisni prestižni institut u Sjevernoj Karolini, uključujući 7 sveučilišta. Nakon tromjesečnog ispitivanja došli su do fascinantnih otkrića. Konzumiranjem ASEA proizvoda u dva tjedna dolazi do promjene 43 metabolita, u krv se mobiliziraju slobodne masne kiseline iz masnog tkiva tako da tijelo za normalno dnevno funkcioniranje koristi masne kiseline za gorivo čuvajući mišićni glikogen u kao rezervu što tjelu daje nevjerovatnu izdržljivost. Ovaj proizvod nije namjenjen za reduciranje kilaže, ali će nakon dvotjednog konzumiranja uz aerobno vježbanje dati puno veće rezultate u skidanju viška kilograma, jer će se kao gorivo za vježbanje odmah koristiti masne kiseline iz masnog tkiva. Proizvodom se povećava izdržljivost tijela tijekom aerobnih aktivnosti jer također povećava 12% aerobni kapacitet pluća, smanjuju se otkucaji srca, ubrzava se izbacivanje nusproizvoda iz stanica tijekom vježbanja, što ubrzava vrijeme regeneracije mišića 3 do 5 puta, poboljšava aerobnu iskoristivost kisika, smanjuje izlučivanje mliječne kiseline. Danas u svijetu već velik broj profesionalnih sportaša i rekreativaca koristi ASEU.

ASEA nije lijek niti supplement hrani; ASEA su Redox signalne molekule koje postoje samo u našem tijelu i ASEA proizvodu. ASEA se koristi preko 5 godina i prodaje 4 godine bez ikakvih nuspojava. ASEA je proizvod koji ima sve znansvene studije i dokaze te je zaštićen s 36 patenata i zaštitom autorskih prava na idućih 10 godina.
ASEA pomaže kod izlječenja ili značajnog poboljšanja kod kroničnih bolesti, autoimunih bolesti (danas je već klasificirano 70 autoimunih bolesti ), bolesti nastale usljed niske razine glutationa (najvažnijeg prirodnog antioksidanasa). Utvrđeno je 71 zdravstvenih stanja, odnosno bolesti uzrokovanih nedostatkom glutationa. Ako Vam se ovo čini nevjerojatno, razmislite, jer je ta lista sastavljena na osnovi znanstvenih istraživanja. Lista je bila objavljena u travnju 2011. i nije potpuna, jer se iz mjeseca u mjesec dopunjuje.
There are 71 glutathione improving conditions or diseases

Opće zdravstveno stanje

- anti-aging (usporavanje starenja),
- bakterijske infekcije,
- virusi i virusne infekcije,
- prevencija raka,
- sindrom kroničnog umora,
- bolesti probavnog sustava,
- guša,
- razne vrste infekcija,
- liječenje problema zbog zračenja,
- prevencija zdravstvenih problema zbog zračenja.

Mozak, mentalne i neurološke bolesti
- depresija,
- nesanica,
- Parkinsonova bolest,
- Alzheimerova bolest,
- amiotrofična lateralna skleroza (ALS simptomi),
- multipla skleroza,
- autizam,
- ADHD
- poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje,
- glavobolja,
- trihotilomanija.

Uho, grlo, nos, oči
- glaukom,
- makularna degeneracija,
- siva mrena,
- suzenje očiju.

Plućne bolesti
- bolovi u plućima,
- rak pluća,
- alergije,
- pneumonija,
- svinjska gripa,
- ptičja gripa,
- gripa,
- astma.

Srce i krv
- krvni pritisak,
- leukemija,
- proizvodnja vlastite krvi,
- limfom,
- kardiovaskularne bolesti.

Probavne bolesti
- paradentalne bolesti,
- hepatitis (A, B, C, D, E, G, H, I, TT, SMa1),
- bolesti povezane sa žučnim mjehurom,
- žučni kamenci,
- bolesti povezane sa gušteračom, pankreatitis, rak gušterače,
- bolesti povezane sa tankim crijevom,
- gastroenteritis,
- upala crijeva,
- Chronova bolest,
- bolesti povezane sa debelim crijevom,
- kolitis,
- ulcerozni kolitis,
- celiakija,
- rak,
- razni polipi,
- sindrom loše apsorpcije (Malabsorption syndromes).

Spolni organi
- rak prostate i prevencija,
- neplodnost,
- erektilna disfunkcija,
- cervikalna displazija,
- PMS.

Imunološki sistem

- AIDS,
- HIV,
- Lupus.

Dr. Dave Carpenter došao je do zaključka, da je neučinkovitost glutationa povezana sa mnogobrojnim bolestima:
- Slabokrvnost (anemija)
- neuropatija
- HIV/AIDS
- ciroza
- hepatitis
- kronična opstruktivna bolest pluća (COPD)
- astma
- Chronova bolest
- upala želučane ovojnice (gastritis)
- čir na dvanaestercu
- upala gušterače
- srčani infarkt
- bolest koronarnih arterija
- moždani udar
- šećerna bolest
- Alzheimer i Parkinsonova bolest
- cistična fibroza
- rak
- epilepsija
- autizam

Asea pomaže kod oporavaka nakon povreda, nakon operacije, smanjenja bolova, bilo kojih dermatoloških bolesti ili promjena ( Na kožu se nanosi raspršivanjem pomoću dobivenog aplikatora). Odmah vidljivi rezultati kod površinskih oštećenja kože. Opekline, rane, ožiljci zarastaju do 5x brže. Zaustavlja perutanje kože (psorijaza). Omekšava kožu na petama i laktovima i spriječava daljnje odumiranje stanica. Uklanja crvenilo i iritaciju kože, smiruje upalne procese.
Odlični rezultati nakon sunčanja. Za razliku od raznih krema i losiona potpuno netoksično. Klinički dokazano.
Važno je još jednom naglasiti da je proces samoozdravljenja rezultat vašeg organizma, a ASEA taj proces čini učinkovitijim i bržim.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch