Redox signaling molekule u obliku proizvoda ASEA


Što su ASEA Redox signaling molekule?

To je vrhunsko američko znanstveno otkriće jedinstveno u svijetu, bez konkurencije. Tek dolazi na Europsko tržište. Redox signaling molekule u obliku proizvoda ASEA.
Pomaže kod izliječenja svih bolesti i povreda, kod oporavka nakon operacija, kod sportskih napora, pojačava učinak svih terapija. Pomaže kod podizanja imuniteta. Znanstveno dokazano! U tijelo se unosi oralno. Na kožu se nanosi raspršivanjem u spreju. Odmah vidljivi rezultati kod površinskih oštećenja kože. Opekline, rane, ožiljci zarastaju do 5x brže. Zaustavlja perutanje kože (psorijaza). Omekšava kožu na petama i laktovima i spriječava daljnje odumiranje stanica. Uklanja crvenilo i iritaciju kože, smiruje upalne procese. Odlični rezultati nakon sunčanja. Za razliku od raznih krema i losiona potpuno netoksično. Klinički dokazano. Pojačava proizvodnju prirodnih antioxidansa u našem tijelu za preko 500%. Aktivira obranbeni imuno-sustav. Pomaže kod obnavljanja i ozdravljenja stanica te produžuje vijek istih te samim tim produžuje i naš život. Spriječava staračku demenciju, obnavlja i čuva moždane stanice od izumiranja. Postiže fantastične rezultate kod kemoterapije. Smanjuje bolove. Pomaže na taj način da se molekula veže sa stanicama i šalje potrebne informacije u mozak kako bi tijelo poslalo potrebne tvari za život ili oporavak stanica ako su oštećene ili bolesne. ASEA nije lijek, nije antioxidans, nije vitamin. ASEA su Redox signalne molekule koje proizvodi naše tijelo. Redox signalne molekule postoje samo u našem tijelu i u ASEA proizvodu. Postoji puno priča o antioksidansima.

Najbolji način da vam objasnim kako ASEA radi sa antioksidansima je na ovom primjeru. Svi mi imamo redox signaling molekule u svom organizmu. Ali…. Naše redox signailng molekule sa godinama, bolešću i stresnim načinom života odumiru. Ako pojedemo ili popijemo npr. brusnice, ovih malo redox signaling molekula koje su u našem organizmu neće biti sposobne prepoznati brusnicu kao antioksidans jer se bore kako bi mogle obavljati svoj osnovne funkcije za preživljavanje. Kada pijete ASEA redox signaling molekule, milijuni novih, svježih, zdravih molekula se slijevaju u vaše tijelo i počinju slati naredbe našem tijelu i imunološkom sustavu. Jedna od tih naredbi je da treba koristiti antioksidanse iz brusnice koje ste upravo pojeli. Osim signalizacije tijelu što treba učiniti sa tim antoksidansima, ASEA redox signalne molekule potiču stvaranje 500% više prirodnih antioksidansa unutar organizma. Dakle, ako istovremeno jedete puno hrane koja služi kao antioksidans i pijete ASEA molekule, dajete svojem organizmu moć i snagu da ono bude iznimno zdravo i jako. Sve ovo postoji argumentirano na internetu.

Pitanje, koje se postavlja je što su to Redox Signaling Molecule i da li je to stvarnost? Dugo i duboko sam razmišljao, kako da odgovorim na to pitanje i kako da uvjerim sam sebe i odlučio da je to nešto što moram sam pretražiti, da se mogu odlučiti da li je ta nauka stvarnost. Naravno da mi možete vjerovati na riječ ili naći blogove, linkove, stranice koji će moju tvrdnju ili promovirati ili je ismijavati.
Moj prijedlog je da sami ustanovite, kao što sam i ja, da li je to stvarnost.
Kako da to napravite?
Počnite pretraživati.
Proguglajte izraze “redox signaling” i “redox biochemistry”

…Postoje mnoge vrste antioksidansa i svi ste čuli za super sokove kao i za noni, goji bobice, acai bobice aloa veru i druge. Proizvođači se natječu, a s druge strane hvale, tko ima najjaču sposobnost neutraliziranja slobodnih radikala. Snaga njihovih antioksidativnih sposobnosti mjeri se u ORAC vrijednosti, što znači Oxygen Radical Absorbance Capacity (Apsorcijski Kapacitet Kisikovih Slobodnih Radikala) . U slobodnom prijevodu, to je sposobnost da se neutralizira slobodni radikal.

Svaka tvrtka je vrlo ponosna na svoje ORAC vrijednost i treba da budu ponosni na to.
Antioksidansi su vrlo važni! Međutim, hoće li ORAC vrijednost biti 25.000 ili 50.000 ili čak 100.000 – sve je to potpuno nebitno.Tijelo može koristiti samo mali postotak bez obzira koliko je visoka ORAC vrijednost i sa svim ostalim ne može učiniti ništa, što je znanstvena činjenica.

Slika 1- Navedeni su samo neki slučajni primjeri nekih mogućih ORAC vrijednosti po tvrdnjama raznih antioksidansa proizvođača. Antioksidans broj 2 ima najmanje, a broj 3 očito najviše ORAC-a. Ako bi vas itko pitao koji antioksidans izabrati, broj 3 bio bi očigledan odgovor.

Sada, pogledajte sljedeću Sliku 2

Slika 2 – Pokazuje koncept o tome što se događa s iznosima iz primjera. Zeleni krug pokazuje koliko smo zapravo u mogućnosti koristiti ORAC vrijednosti jer vlastito tijelo može samo proizvesti toliko RS molekula (aktivatora antioksidanta). Ono što vidite u crvenom krugu je to što je izgubljeno – ono za što tjelo nije u stanju učiniti ništa, tako da možete uzeti vrlo nisku antioksidans ORAC vrijednost ako ne dodajete vanjski izvor Redox signalnih molekula!

Dakle, neki od dodataka prehrani eventualno mogu povećati ATP (energija stanice – adenozoinski trifosfat ), što će zauzvrat povećati proporcionalno količinu Redox Signalnih Molekula.
Bez obzira kolika može biti proizvodnja ATP molekule, nikada neće biti potaknuta proizvodnja prirodno proizvedenih Redox Signalnih Molekula da bi se koristitila velika količina antioksidansa.
Molimo za razumijevanje ove točke vrlo jasno – Dijete ima 100% staničnu učinkovitost. Osobi sa 70 godina stanična učinkovitost pada na 10%. Dakle, bez obzira koliko dodataka netko uzima kako bi poboljšao proizvodnju ATP, koji će povećati količinu redoks signalnih molekula, to još uvijek djeluje vrlo, vrlo slabo na staničnu učinkovitost.
Tu jednostavno nema dvojbe tijelu treba dati izravno redox signalne molekule koje su odgovorne za staničnu učinkovitost – jer bez toga, svi dodaci na svijetu ne mogu raditi svoj posao i točka.
Redox signalne molekule – RS (Reduced species – redukcijske vrste) aktiviraju antioksidanse, ali sa još jednom dobrom razlikom.

Antioksidans iz vanjskog izvora (izvan tijela- hrana, suplement) mogu samo neutralizirati jedan slobodan radikal.
Antioksidanti proizvedeni u vlastitom tijelu kao što su glutation, SOD (superoksid dismutaza) i katalaza mogu pomoći u neutralizaciji više desetaka tisuća slobodnih radikala u jednoj sekundi!
Izravnim dodavanjem Redox Signalnih Molekula povećava se proizvodnja endogenih (naših tjelesnih) antioksidanta i njihova učinkovitost za 500%.
Dakle pomoću Redox signalnih molekula se zapravo može aktivirati puno antioksidanata iz hrane ili suplementa s visokim ORAC vrijednostima, što ih čini korisnim po prvi put u povijesti, ali svaki od ovih antioksidansaiz vanjskih izvora može neutralizirati samo jedan slobodan radikal, a naši prirodni mogu neutralizirati desetke tisuća u jednoj sekundi – Odlučite koji su vam draži?

RAK je bolest cijelog organizma, a same mutacije, metastaze i nekontrolirano širenje ćelija raka su samo posljedice ovog stanja. Čovjek može biti izložen raznim kancerogenima (kemikalije, zagađenja, otrovi u hrani, EM zračenja), može imati genske predispozicije za pojedine vrste raka, ali ne mora nikad oboljeti od raka.
Jaki i zdravi imuni sistem je ono što čovjeka brani od raka, pa i od svih ostalih bolesti. Smatra se da zdravi čovjek svaki mjesec preboli šest tumora, a da toga nije ni svjestan.

Činjenica je da čovjekovo tijelo (imuni sistem) ne prepoznaje tumor kao neko strano tijelo, te da se sve vrste tumora razvijaju i po 10 godina prije nego uzrokuju smetnje. Tumorske stanice su u biti naše stanice (ne neko strano tkivo) koji su prešle u anaeroban način rada (bez kisika).

Zato držite svoj imuni sistem na visokom nivou.
Redox molekule optimiziraju rad imuno sistema i podižu njegovu učinkovitost za više od 500%, a time i borbu protiv tumora.

REDOX SIGNALNE MOLEKULE, ovdje ih nazivaju TIC 10, šalju informacije o zloćudnim stanicama i aktiviraju naše tijelo da se samo bori protiv njih.
Komunikacija u našem organizmu je od presudne vaznosti za naše zdravlje.
Opadanjem proizvodnje redox signalnih molekula u našem tijelu slabi komunikacija između stanica i našeg imuno sustava i pojavljuju se bolesti koje tijelo ne prepoznaje i ne čini ništa da bi samo ozdravilo.

ASEA redox signalne molekule u potpunosti nadoknađuju nedostatak komunikacije u našem organizmu i omogućuju imuno sustavu da na vrijeme reagira.
Proučite što su to ASEA redox molekule i na vrijeme se pobrinite za svoje zdravlje.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch