DA LI JE VASE TIJELO U RAVNOTEŽI?


Jedna od najvažnijih stvari koje možete napraviti za Vaše tijelo je da održavate njegove kemijske procese u ravnoteži. Kemijski procesi u Vašem tijelu su neuravnoteženi ako osjećate: malo ili ništa energije, bezvoljnost, umor, otežano spavanje, jako promjenjivo raspoloženje.
Znanost potvrđuje da je ravnoteža kemijskih procesa u organizmu krucijalna.
Kako naše tijelo može održati pravilnu ravnotežu “reaktivnih molekula” u svrhu očuvanja što boljeg zdravstvenog stanja?
Kad je kemijska ravnoteža organizma kompromitirana starenjem ili biološkim nedostacima, dodaci postaju pojačano važni. Može li ljudski imunološki sustav biti podržan od vanjskog izvora uravnoteženih “reaktivnih molekula” ? Istraživanja pokazuju da su molekule u ASEA-i: prirodne tijelu, sigurne bez obzira na način uporabe, postojane.

Što još radi ASEA?
Povećava proizvodnju vlastitih antioksidanata u tijelu, postepeno usporava znakove starenja, osigurava pravilnu ravnotežu u tijelu. Kad stanice u tijelu proizvode potrebnu energiju, one istovremeno proizvode dvije vrste reaktivnih molekula; jedne služe optimizaciji imunološkog sustava i izbacivanju štetnih tvari, a druge služe kao komunikatori štiteći zdravo tkivo i aktiviraju vlastite prirodne antioksidante.

Oksidacijski stres. Zašto brinuti?
Poremećaji u normalnoj ravnoteži u tijelu mogu prouzročiti otrovne efekte i molekularna oštećenja stanica u procesu koji nazivamo “Oksidacijski stres” (ili šok). Općeprihvaćeno je da oksidacijski stres uzrokuje oštećenja DNK i stanična oštećenja koja su vidljiva kao znaci starenja. Sve više zdravstvenih problema se povezuje s visokim razinama oksidacijskog stresa.

Izvor mladosti?
Dakle ASEA nije neka bobica ili egzotično voće. Ne pronalazimo ju na Himalaji ili u Amazoni. Ali ASEA je stvarna i djeluje. I ne postoji ništa više takvo. U znanost iza ASEA-e je utrošeno preko 20 godina istraživanja i više od 30 milijuna dolara troškova kako bi se razvila. ASEA je prvi i jedini, prirodni, na znanstvenim osnovama ostvaren proizvod svoje vrste. To je proizvod koji omogućuje, uz pravilnu i redovitu upotrebu, da živite i osjećate se bolje.

Možete li upaliti svoju “životnu žarulju”?

Da li Vam se to ikad dogodilo? Ulazite u mračnu prostoriju, okrenete prekidač i ništa se ne događa. Prostorija ostaje u mraku. Veza između prekidača i žarulje je prekinuta. Svjetla nema. Što radite? Promjenite žarulju da uspostavite vezu, zar ne?
Dakle, možda već znate da su antioksidanti dobri za nas. Oni se bore protiv slobodnih radikala čije djelovanje vodi do bolesti i starenja. Ali, istovremeno, možda ne znate da u Vašem tijelu ima prekinutih veza. Bez dovoljno prirodno proizvedenih reaktivnih molekula u Vašem tijelu, nije moguće ostvariti vezu između antioksidanata i stanica koje ih trebaju. Te reaktivne molekule potrebne su za kompletiranje veza, kako bi antioksidanti mogli obaviti svoj posao eliminiranja slobodnih radikala i optimiziranja imunološkog sustava. Ukoliko je Vaše tijelo u stanju proizvoditi te molekule dovoljno brzo i u dovoljnim količinama, te veze neće ni biti prekinute. Ali, na žalost, to nije slučaj. Kako starimo, izloženost bolestima i vanjskim štetnim utjecajima uvjetuje našem tijelu da radi sve jače i jače kako bi se zaštitilo. S vremenom, imunološki sustav postaje preopterećen i tijelo jednostavno ne može optimalno obavljati sve potrebno kao nekad. Drugim riječima, s vremenom, okrenete prekidač i ništa se ne događa.

Kako nam tu ASEA pomaže?
ASEA daje tijelu potrebne reaktivne molekule i sposobnost da ih samo proizvodi u većem broju, tako da opet može funkcionirati optimalno. Pojednostavljeno, kad su u ravnoteži, dvije vrste reaktivnih molekula ojačavaju imunološki sustav, povezuju i štite. Svaka boca ASEA-e sadrži uravnotežena dva tipa reaktivnih molekula identičnih proizvedenima u tijelu. ASEA također pospješuje i ubrzava proizvodnju tjelesnih antioksidanata, uključujući Glutation, SOD (superoksid dismutazu), Katalazu i ostale.
ASEA asistira Vašem tijelu prirodno, podstičući zdravu ravnotežu.

ASEA je jedinstveni proizvod nastao na znanstvenim osnovama. To je proizvod koji omogućuje, uz pravilnu i redovitu upotrebu, da živite duže i osjećate se bolje.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch