RENU 28


Kao najveći organ tijela, vaša koža je izravni odraz vašeg cjelokupnog zdravlja. Održavati je zdravom nije mali zadatak. Svakodnevno vaša se koža bori sa starenjem i nezdravim okolišem.

Svakih 28 dana vaša koža prolazi kroz važan prirodni proces obnove koji omogućuje da se rađaju nove zdrave stanice. Vaša koža je u stanju održati svoju živost i dobar izgled odbacivanjem mrtvih stanica, zamjenjujući ih sa novim i zdravim. Tijekom tog procesa, tijelo naporno radi kako bi uništilo i odstranilo mrtve stanice i toksine koji se nakupe tijekom vremena. Kako starite, vrijeme potrebno za ovaj ciklus se povećava. 28 dana postaje 32 dana, a 32 dana postaje 40 dana. Održavanje zdravlja vaše kože postaje sve veći izazov.

Za borbu protiv učinaka starenja i okoliša, ASEA je razvila RENU 28; u svijetu prvu i jedinu koncentraciju Redox signalnih molekula u prirodnom gelu.

RENU 28 potiče snagu i elastičnost reprodukcije stanica kože povećavajući/poboljšavajući vaše tjelesne prirodne napore kako bi koža ostala zdrava i vitalna. Ogromna znanost iza RENU 28 donosi blagi, učinkovit tretman za popravak i umanjivanje znakova starenja ili oštećenja kože. Kroz Redox Signalizacijsku tehnologiju, ovaj jedinstveni gel pruža ključnu podršku svim važnim staničnim mehanizmima koji su temelj strukture vaše kože. Vitalan za zdravlje živih stanica, RENU 28 pruža krucijalne veze i komunikaciju između stanica sa Redox Signalnim Molekulama kako bi se osiguralo optimalno obnavljanje i nadopunjavanje stanica vaše kože.

RENU 28 treba koristiti kao dio svog svakodnevnog rituala njege kože ili primjenjujući ga na određena problematična područja po potrebi.

Naše tijelo se konstantno obnavlja ili drugim riječima popravlja ili zamjenjuje stanice. Osnovna oruđa za popravljanje stanica zovu se “Redox signalne molekule.”. Nakon 12-e godine, na žalost, učinkovitost naših stanica se s vremenom smanjuje. Ovaj proces je jedva vidljiv u mladosti, a kasnije postaje radikalniji i vidljiv izvana. Proces starenja nastaje radi širenja oštećenih ili manje djelotvornih stanica, koje s vremenom preuzmu mjesto zdravih stanica. Nastala šteta zbog neuspjeha stanice da se poprave ili zamjene pospješuje proces starenja i povećava mogućnost širenja dodatnih nedostatka jer stanice ne primaju jasne signale, koje bi potaknule proces da uklone nedostatak ili se zamijene. Do ovog proces dolazi upravo zbog smanjivanja količine Redox signalnih molekula. Koža ima potencijal bržeg starenja od bilo kojeg drugog organa u tijelu.

Uz pomoć gela RENU 28 unosimo dvije vrste Redox signalnih molekula: komunikatore sa imunološkim sistemom i aktivatore antioksidanata; kako onih unesenih hranom tako i naših endogenih (tjelesnih). Redox signalnim molekulama iz gela RENU 28 podiže se vrijednost i učinkovitost tjelesnih antioksidanta za 500% od kojih je za ovu temu važan enzimski antioksidant SOD (Superoksid Dismutaza). SOD se nalazi u dermi i u epidermi, te je ključ za proizvodnju fibroblasta, odnosno stanica za izgradnju kože. SOD je trenutno u središtu istraživanja protiv starenja, jer znamo da nivoi SOD-a padaju s godinama, što vodi do boranja kože i stvaranja pred-kancerogenih promjena stanice. Povećanje SOD-e vodi ka smanjenju bora lica i ožiljaka, te bržem zacjeljivanje rana i opeklina, posvjetljivanju tamne kože (hiper-pigmentacija) i zaštiti kože od štetnih UV zraka. (Ovo nije jedina funkcija SOD-e.)

Osnovni sastojci za izradu Redox signalnih molekula su čista destilirana voda i natrijev klorid (sol) farmaceutske kakvoće.
Ta otopina je tada izložena složenom višestupanjskom elektrokemijskom procesu, kojim se razbijaju molekulske veze u otopini.
Slobodni atomi se zatim pomoću enzimskih postupaka povežu u nove, Redox Signalne Molekule, koje su jednake onima koje proizvode mitohondriji. Nastala otopina je potpuno uravnotežena.

Kako bi se redox signalne molekule mogle koristiti u obliku gela, RENU 28 osim vode i soli ( farmaceutske kakvoće ) sadrži sodium magnesium silicate koji je sintetska silikatna glina koja se koristi kao vezivo i punilo u kozmetici i proizvodima za osobnu njegu djelom zbog njene sposobnosti da apsorbira vodu, a djelom da bi se spriječilo prijevremeno tamljenje kozmetičkog pripravka te spriječio prerani razvoj neugodnih mirisa. Sodium magnesium silicate smatra se sastojkom niske opasnosti u kozmetičkoj bazi podataka te je utvrđeno da je neiritirajuća i bezopasna u oralno akutno, kratkotrajno oralno i injekcijsko toksičnim studijama (CosmeticsInfo.org ). Međutim budući da sodium magnesium silicate ima velike čestice može biti nadražujući za oči. Posljednji četvrti sastojak RENU 28 je disodium phosphate To je anorganska sol kiseline koja se se prvenstveno koristi kao dodatak hrani, a u kozmetičke svrhe koristi se za podešavanje pH sastojka, kao “bufer” pH otopine, kao primjesa mirisa itd. Disodium phosphate je siguran u obliku u kojem se dodaje prehrambenim proizvodima i kozmetici, te je klasificiran kao neotrovan, neštetan i ne-bioakumulativan.

“AKO NEŠTO NE BI STAVILI U USTA, NE BI TREBALI STAVITI NITI NA SVOJU KOŽU!”

RENU 28 je posljednje u znanosti o usporavanju starenja!

REZULTATI ISTRAŽIVANJA

Dermatest ® GmbH (Germany), jedan od vodećih dermatoloških istraživačkih instituta u svijetu, dao je RENU 28 svoj prestižni 5 zvjezdica, klinički ispitan, pečat. U kliničkim ispitivanjima, dvadeset žena je koristilo 28 dana gel RENU 28. Uz standardne dermatološke testove, izrađene su digitalne snimke za individualne osobnosti kao što su bore i tekstura kože.

Rezultati su bili zapanjujući. Istraživanje je pokazalo:

• prosječno smanjenje u dubini bora oko očiju za 21%
• poboljšanje kod sveukupnih bora za 23%
• Poboljšanje tekstura kože lica od 22%
• Porast od 23% u glatkoći kože
• 20% povećanje elastičnosti kože
• vlažnost kože pokazala je prosječno povećanje od 11%

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch