Herbal aloja – Biljni koncetrat aloje


Čist i osvježavajući napitak načinjen od aloje

Herbalife koncentrat aloje

Pomaže u smirivanju probavnog sustava i pročišćavanju tijela.
Bogata betakarotenom, kalcijem, kalijem, magnezijem te ugljikohidratima bez masti i proteina.
• potencira detoksikaciju organizma
• preporučuje se nakon bolesti i poslije farmakoloških i kemoterapijskih tretmana
• ublažava alergijske tegobe
• smiruje tegobe žgaravice, gastritisa i čireva na želucu
• regulira probavu i rad crijeva
• pomaže kod bebrežnih i žučnih kamenaca
• regulira krvni tlak
• opušta nadutost i natečenost u tijelu
• reaktivira i stimulira imunološki sustav

Način upotrebe:

Sadržaj 1 – 2 čepa (15 – 20 ml) razrijediti u 1,25 dcl vode i piti jednom dnevno, a po potrebi i češće. Nakon što se bočica otvori čuvati u frižideru i potrošiti u roku od 30 dana.

Cijena: 200,43 kn (koncentrat Aloje Vere u bočici od 240 ml.)


Opširnije o ovom proizvodu

Herbalife je zahvaljujući razvoju znanosti uspio uhvatiti i stabilizirati vrlo cijenjene organske hranjive tvari iz Aloje Vere. Ovaj osvježavajući napitak pomaže u smirivanju probavnog sustava i pročišćavanju tijela.

Prepoznajte potrebe svog organizma

Koliko kave popijete svaki dan?
Previše, a ona oduzima vašem tijelu važne hranjive tvari. Kao osvježavajućom alternativom, zamijenite najmanje dvije šalice kave dnevno napitcima od aloje načinjenim od našeg koncentrata aloje, te iskoristite bogate hranjive tvari i smirujuće osobine aloje.

Pijete li vodu redovito?
Da bi naši organizmi optimalno funkcionirali, stručnjaci preporučuju da svaki dan popijemo najmanje 2 litre vode. Dehidracija se često ne prepoznaje kao problem jer se skriva iza lakših bolesti, međutim, svaka stanica tijela ovisi o bogatom sadržaju tekućine. Biljni koncentrat aloje je pozitivan i osvježavajući način da održimo potrebnu razinu unosa vode.

Volite li gazirane napitke više od obične vode?
Gazirana pića mogu sadržali i do šest čajnih žličica šećera! Razmislite o zamjeni pića u limenkama biljnim koncentratom aloje. lako da uzimanje šećera smanjite na minimum.

Žurite li, jedete obroke na brzinu ili u hodu?
To može uzrokovati želučane smetnje i spriječiti pravilnu probavu ili apsorbiranje hrane. Kako je voda bitna za probavu, popijte čašu vode pola sala prije obroka da pomognete probavi.

Jedete li ponekad “u krivom filmu”, tj. pod stresom?
Stres oslobađa hormone koji inhibiraju prirodne probavne procese. Da bi tijelo optimalno funkcioniralo, postoje neke stvari koje bi trebalo izbjegavati. Kako god da Vam je dan užurban, uzimanje biljnog koncentrata aloje potaknut će pozitivniji ishod.
Biljni koncentrat aloje izvrsno prija, lako se priprema i zadovoljava kao gasitelj žeđi.

OSNOVNA SVOJSTVA SASTOJAKA

  • Herbalife je razvio odličan proces stabiliziranja ovog koncentrata soka kako bi osigurao maksimalno zadržavanje prirodnih organskih sastojaka ove biljke.
  • Načinjen od Aloje Vere (Aloe Barbadensis Miller) prvorazredne kvalitete, biljni koncentrat aloje sadrži važne enzime, aminokiseline, vitamine i minerale.
  • Kamilica je prisutna zbog svojih blagih i smirujućih svojstava. To je dobro poznata i već dugo korišlena ljekovita biljka. Anglosaksoncima čak sveta. Zbog svojih pozitivnih atributa i smirujućeg djelovanja posebno je popularna medu travarima.
  • Prirodni limun – antioksidans.
  • Ekstrakt alfalfe – bogat kalcijem, magnezijem, kalijem i beia karotenom.
  • Uobičajeni tonik.

Jeste li znali?

  • Postoji oko 200 različitih biljki aloje; “Aloe Vera” (latinski za “prava aloja”) se smatra najdjeloivomijom. Podrijetlom je iz Iropske Afrike, a njena se raznolika uporaba proširila po mnogim kontinentima, kao svemoguće biljke koju su štovali Grci, Egipćani, Afrikanci. Kinezi, zapadni Indijci i Amerikanci.
  • Tijelo se sastoji od gotovo 75% vode. Tradicionalna kava, alkohol i drugi napitci koji sadrže kofein ne smatraju se tekućinom zbog svojeg dehidrirajućeg učinka na tijelo.

Način upotrebe:

Sadržaj 1 – 2 čepa (15 – 20 ml) razrijediti u 1,25 dcl vode i piti jednom dnevno, a po potrebi i češće. Nakon što se bočica otvori čuvati u frižideru i potrošiti u roku od 30 dana.

Cijena: 200,43 kn (koncentrat Aloje Vere u bočici od 240 ml.)*Herbalife proizvodi nisu lijekovi i ne koriste se za liječenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucijskih centara samo u gore spomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Hrvatsku. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvaliteti.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch