Cell Activator – Aktivator stanica


Herbalife cell activator

Pomaže stanicama u iskorištavanju esencijalnih hranjivih tvari iz hrane i proizvodnji tjelesne energije. Pomaže tijelu da optimalno funkcionira.
Mješavina vitamina B1, B2, B6, zelenih algi, kineskih gljiva i ostalog ljekovitog bilja.

Preporučuje se svima, a posebno onima koji smanjuju unos kalorija u tijelo (program mršavljenja).

Način upotrebe:

3 x 1 kapsule za vrijeme obroka

Cijena: 247,97 kn (90 kompresa)


Opširnije o Cell aktivatoru

Cell Activator pomaže vašim stanicama u iskorištavanju esencijalnih hranjivih tvari iz hrane i dodataka prehrani koje konzumirate svakoga dana. Cell Activator djeluje uz sve ostale proizvode Herbalife, pomažući da se postigne maksimalna apsorpcija raznih hranjivih tvari iz svakog od proizvoda – zaista zadivljujuće!
Svježe povrće i Formula 1 samo su dva primjera odličnih izvora nekih od esencijalnih hranjivih tvari koje su potrebne da bi naša tijela ispravno funkcionirala. Cell Activator sadrži biljke, B-vitamine i minerale čija je namjena pomoći da te hranjive tvari budu apsorbirane u naše stanice.

Kako funkcionira Cell Activator?
Svaka stanica u tijelu je kao mala kemijska tvornica koja mora obaviti dva glavna zadatka:

  1. Osloboditi energiju u obliku ATP (adenozintrifosfata) kroz niz biokemijskih procesa poznatih kao Krebsov ciklus i oksidativna fosforilacija.
  2. Koristiti energiju za obavljanje svoje funkcije, bilo da se radi o stanici mozga, jetre ili pluća.

Bez redovne opskrbe esencijalnim hranjivim tvarima to oslobađanje energije na staničnoj razini može biti inhibirano. Zbog loše ishrane, loše probave ili visokih razina stresa mnogi ljudi ne uspijevaju opskrbiti svoje tijelo dostatnim količinama tih esencijalnih hranjivih tvari.
Posljedica može biti smanjenje proizvodnje energije, te naše stanice mogu ostati bez dostatne energije za ispravno funkcioniranje.
Biljke, B- vitamini i minerali nalaze se u Cell Activatoru kao «pomoćnici»… kako bi omogućili stanicama u osiguranju esencijalnih nutrijenata hrani koju jedemo i prehrambenim dodatcima koje naše stanice apsorbiraju.

SVOJSTVA KLJUČNIH SASTOJAKA

  • Zelena alga (Chlorella) je koncentrirani izvor ishrane koji mnogi smatraju super-junakom ishrane i jednom od najhranjivijih biljaka na planetu! Na Zemlji postoji već više od 2,5 milijarde godina. Potvrđeno je da zelena alga uzgojena u svježoj vodi sadrži najveće poznate koncentracije klorofila. Chlorella daje visoke razine beta karotina, vitamina B 12, željeza, RNK, DNK i proteina. Mnoge od ovih hranjivih tvari smatraju se esencijalnim komponentama proizvodnje energije u svakoj od stanica kroz Krebsov ciklus i oksidativnu fosforilaciju. Chlorella je isto tako poznata zbog svojih svojstava čišćenja i pročišćavanja.
  • Gljiva Shitake ima veliku nutricionističku vrijednost, sadrži mnogo vitamina B-kompleksa, uključujući B1, B12, nijacin (B3) i pantoteničku kiselinu (B5), koji su nužne komponente Krebsovog ciklusa i oksidativne fosforilacije.
  • Vitamini B1, B2 i B6 esencijalne su hranjive tvari potrebne za uspješno generiranje energije u mnogim segmentima proizvodnje energije u Krebsovom ciklusu i u oksidativnoj fosforilaciji.
  • Kajenska paprika sadrži kapsaicinsko ulje za koje se vjeruje da pomaže organizmu pri učinkovitijem apsorbiranju i asimiliranju hranjivih tvari iz hrane. Kapsaicin može isto tako imati termogenički učinak
  • Jabučna kiselina, voćna kiselina koja se dobiva iz jabuka, bitna je u oblikovanju stanične energije.
  • Laktoferin je prirodni protein iz sirutke koji se dobiva iz mlijeka, a ima pozitivna hranjiva svojstva za vaše tijelo.
  • Minerali cink, magnezij i bakar su esencijalne hranjive tvari koje imaju važnu ulogu u pravilnom održavanju stanične energije.

Način upotrebe:

3 x 1 kapsule za vrijeme obroka

Cijena: 247,97 kn (90 kompresa)*Herbalife proizvodi nisu lijekovi i ne koriste se za liječenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucijskih centara samo u gore spomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Hrvatsku. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvaliteti.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch