Formula 2 – Multivitamini


Nezamjenjiva osnova za ShapeWorks

Shapeworks Formula 2

Mješavina svih vitamina i minerala potrebnih u tijelu u toku jednog dana.
Posebno bogata vitaminima B-complex-a koji su su neophodni za potpunu funkciju živčanog sustava, normalan rast i regeneraciju tkiva, plodnost, probavu i općenito uravnoteženi metabolizam.
Djeluje antistresno i relaksirajuće.

Preporučuje se ljudima koji su izloženi većim naporima, imaju pad imuniteta ili boluju od nekih poremećaja vezanih uz nedostatak vitamina i minerala.

Način upotrebe:

3 x 1 kompresa za vrijeme obroka

Cijena: 133,86 kn (90 kompresa )


Opširnije o Formula 2

Loše prehrambene navike, život pod stresom i zagađeni okoliš mogu našim tijelima oduzeti bitne nutrijense i ugroziti naš imunološki sustav, što još više otežava održavanje idealne težine. Formula 2 Multivitamin Complex je dio sustava nutricionističkog održavanja namijenjen nadopunjavanju nutricionističkih resursa organizma i stvaranju osnove za održavanje dugotrajnog zdravlja. I Formula 2 je bitan dio vašeg ShapeWorks sustava.

Prepoznajte potrebu svog organizma
Tijelo je svakodnevno izloženo kemijskom, fizičkom i psihološkom stresu. Kako ga često osjećate?
Bilo što, od buke do gubitka ključeva automobila može povećati krvni tlak i poslati tijelu kemijske znakove “stresa” dok se pokušavamo prilagoditi novoj situaciji. Te promijenjene tjelesne funkcije (lančane reakcije) smanjuju energiju, povećavaju proizvodnju slobodnih radikala dovodeći i do zdravstvenih problema uzrokovanih stresom. Posebne hranjive tvari mogu pomoći u zaštiti tijela od stresa, ali ih zato mora biti u obilnim količinama.

Konzumirate li u velikim količinama obrađenu/brzu hranu?
Nikada ne možete znati kakvu prehrambenu vrijednost ima gotovo jelo u usporedbi s brižno pripremljenim “domaćim” ekvivalentom. Zbog toga su dodaci prehrani toliko važni.

Smatrate li da je okoliš Vašeg doma/radnog mjesta pod utjecajem kemikalija/dima/prašine?
Ovi iritansi ulaze u Vaše tijelo gutanjem, udisanjem zraka ili kroz kožu. Mogu stvoriti ili uzrokovati razne reakcije i negativno se odraziti na Vaše zdravlje. Dobar primjer pruža veza između kućne prašine i peludne groznice. Dodatni unos antioksidanata može pomoći u borbi protiv takvih utjecaja iz okoliša.
Obolijevate li lako od prehlade/gripe/zaraze? Obrambena snaga Vašeg tijela je vjerojatno smanjena zbog slabo apsorbiranih hranjivih tvari. Pružanjem potpore imunosustavu u obliku dodataka prehrani sigurno ćete biti u boljoj poziciji u borbi protiv infekcije.

Vježbate li neredovito/ili uopće ne?
Uz premalo vježbanja tijelo postaje tromo, tako da se toksini talože u masnom tkivu. Neke su ljekovite biljke i hranjive tvari posebno dobre za ubrzavanje prirodnog tjelesnog izbacivanja toksina i štetnih tvari iz organizma.

Konzumirate li dnevno više od prosječne količine alkohola?
Alkohol (koji je zapravo fermentirani šećer) se brzo apsorbira u tijelu i pretvara u energiju (kalorije). Alkohol utječe na mnoge tjelesne sustave, a prekomjerno uzimanje može dovesti do ekscesivnog taloženja masti i smanjivanja obrambene snage tijela.

Pušite li?
Pušenje oduzima tijelu vitamin C i određene B vitamine – jedna cigareta “pojede” 25mg vitamina C. S nutricionističkog stajališta, svaka cigareta predstavlja korak unatrag.

Borite li se da dosegnete idealnu težinu?

Tijelo djeluje optimalno pri idealnoj težini, slično kao i savršeno podešen automobil. Organizam koji prekomjerno teži dodatno “radi” i ima potrebu za više hrane “za gorivo i funkcioniranje”. Neprikladne dijete negativno djeluju na mehanizam 24-satnog “popravka” i obnove stanica. Isto tako, težina manja od idealne uzrokuje slabljenje organizma koje mora djelovati sa smanjenim izvorima “goriva”. Tablete vitamina i minerala sadrže brižljivo uravnotežene sastojke koji pružaju prehrambenu potporu.


OSNOVNA SVOJSTVA SASTOJAKA

Bitni vitamini:

Vitamin A – topiv u masti; potreban za dobar vid, posebno noću. Potreban za pravilan razvoj kostiju i rast.

Vitamin D – topiv u masti; pomaže tijelu iskoristiti kalcij i fosfor za jake kosti i zube.

Vitamin E – topiv u masti; osobine zaštitnog antioksidansa; bitan za srce i cirkulaciju, živce, mišiće i crvena krvna zrnca.

Vitamin C - topiv u vodi; antioksidans – pomaže bijelim krvnim zrncima u sprječavanju pojave infekcija. Potreban za zdravu kožu, poboljšava apsorpciju željeza iz nemesnih izvora.

Tiamin – topiv u vodi; važan za oslobađanje energije iz ugljikohidrata; pomaže funkcije živčanog sustava.

Riboflavin – topiv u vodi; dobar za vid; potreban za konverziju proteina, masti i ugljikohidrata u energiju.

Niacin – topiv u vodi; od vitalnog značenja za oslobađanje energije u tkivima i stanicama. Pomaže u održavanju zdravog živčanog i probavnog sustava.

Vitamin B6 – topiv u vodi; za zdravu kožu i živce; bitan za metabolizam proteina.

Folna kiselina - topiva u vodi; osobito važna kao dodatak ženama u trudnoći; bitna za rast i reprodukciju stanica, osobito crvenih krvnih zrnaca. Pomaže u održavanju normalne razine homocisteina.

Vitamin B12 – topiv u vodi; sadrži bitne elemente minerala; potreban za proizvodnju crvenih krvnih zrnaca.

Biotin – topiv u vodi. Bitan za metabolizam masti/proteina.

Pantotenska kiselina - topiva u vodi; bitna za oslobađanje energije iz hrane, potrebna za zdrav rast i stvaranje antitijela.

Para Amino Benzoična kiselina – Topiva u vodi, pomaže u održavanju glatke i zdrave kože.

Napomena: vitamini topivi u vodi moraju se uzimati svakodnevno, a vitamine koji su topivi u mastima tijelo može pohraniti.


Esencijalni minerali:

Kalcij – Mineral kojeg ima najviše u tijelu; održava jake kosti i zdrave zube; potreban je za funkcioniranje živaca i mišića.

Željezo – Bitno za prijenos kisika preko hemoglobina crvenih krvnih stanica.

Magnezij – Bitan za funkcije živaca i mišića i za oslobađanje energije. Potreban za zdrav reproduktivni i imunološki sustav. Također je potreban za obnovu i popravak tkiva.

Jod – Pomaže održavanju funkcijie tiroidne.

Bakar – Komponenta (uz cink i magnezij) antioksidantnog enzimskog sustava. Potreban za stvaranje melanina i za metabolizam željeza.

Mangan – Komponenta (uz cink i bakar) antioksidantnog sustava enzima. Potreban za zdrave koti i živčani sustav.

Krom GTF – Bitan mineral u tragovima važan za prirodnu regulaciju razina šećera u krvi. Krom funkcionira kao ‘faktor tolerancije glukoze’ – Glucose Tolerance Factor (GTF) u hrani koju jedemo.

Selen – Zajedno s vitaminom E djeluje kao antioksidant koji neutralizaciji slobodnih radikale.

Cink – Potreban za zdravlje reproduktivnog i imunološkog sustava. Također potreban za popravak i obnovu tkiva.

Kalij – važan makro-mineral za funkciju živaca. Pomaže u održavanju prirodne ravnoteže vode u tijelu.

Vanadij – Mineral u tragovima koji može pomoći u sprečavanju stvaranja kolesterola u krvnim žilama.

Formula 2 isto tako predstavlja mješavinu nutrijensa dobivenih na prirodni način, a sastojci su:
Coline Bitratrate. Inositol. pčelinja pelud, brokula, mrkva, cvjetača, češnjak, korijen gospine trave, Limonex, Polioidi, špinat, enzimi gljiva, kupusa i bioflavonoida citrusa.

Napomena: Preporučljivo je pridržavati se plana prehrane koji nudi širok izbor hrane uz uzimanje visokokvalitetnih dodataka prehrani za optimiziranje korisnih i zdravih sastojaka u hrani koju jedete.

Način upotrebe:

3 x 1 kompresa za vrijeme obroka

Cijena: 133,86 kn (90 kompresa )


*Herbalife proizvodi nisu lijekovi i ne koriste se za liječenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucijskih centara samo u gore spomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Hrvatsku. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvaliteti.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch