Formula 3 – Proteinski dodatak u prahu


Nezamjenjiva osnova za ShapeWorks

Herbalife Shapeworks Formula 3

Čisti protein soje i sirutke. Bogat cistinima i metoninom koji su presudni za razvoj mišića. Visokokvalitetan nadomjestak svojoj prehrani sačinjen od bjelančevina s malim udjelom zasićenih masati. Pomaže održavanju razine energije između obroka i u izgradnji mišićne nase. Idealan za održavanje normalne razine kolesterola. Jedna žlica sadrži 5 g čistih proteina. Ovaj proizvod se preporuča uz fizičku aktivnost.

Način upotrebe:

1 jušna žlica u 2 dcl tekućine ili pomiješana prema potrebi u obrok shakea formule 1

Cijena: 256,23 kn (240 g u kutiji)


Opširnije o Formula 3

Vašem organizmu svakodnevno su potrebni odgovarajući proteini da bi ostao zdrav i snažan. Individualno prilagođen proteinski prašak je praktičan, bezmastan način dopunjavanja proteina u vašu ishranu, što olakšava da ostajete vitki i u formi.

ShapeWorks vam omogućava da individualno prilagodite svoj unos proteina.
Konzumiranjem ispravne količine proteina za vaše tijelo možete pomoći pri održavanju nemasne mišićne mase, što pojačava vaš metabolizam i pomaže vam u trošenju kalorija. Najvažnije, protein može obuzdati glad, pa je stoga idealan dodatak vašim shake napitcima od Formule 1.

TOČKE ZA DISKUSIJU

Dobre vijesti za one koji pokušavaju kontrolirati težinu: Dodavanjem ShapeWorks Personalized Protein Powder u Formulu 1 povećavate unos proteina bez dodatnih kalorija iz masti ili ugljikohidrala.

Pomaknite se s mrtve točke u gubitku težine: Jedna do tri ravne jušne žlice praška dnevno mogu osigurati do 15 grama visokokvalitetnih proteina. Time se pojačava osjećaj sitosti i osigurava odgovarajući unos proteina.

Prilagodite Formulu 1 svojim potrebama: Korištenjem ShapeWorks Personalized Protein Powder svatko može prilagoditi napitak Formula 1 svojim vlastitim potrebama za proteinima, bez dodatnih nepotrebnih kalorija iz masti ili ugljikohidrala.

San body-buildera: Za dizače utega ShapeWorks Personalized Protein Powder je odličan odabir za povećanje razina proteina. Dizači utega mogu koristiti Formulu 1, dodati mlijeko, voće i dvije ravne jušne žlice Proteinskog dodatka u prahu i jednostavno postići preporučenu količinu od 25 grama proteina za napitak koji piju nakon vježbanja.

Raznolika upotreba: ShapeWorks Personalized Protein Powder je idealan za upotrebu u napitcima. osvježavajućim pićima, juhama i umacima za tjesteninu. Lako se umiješa u svaki topli i hladni napitak.

Kratke natuknice

  • pomaže održavanju sigurnog i preporučenog unosa proteina
  • sadrži približno 5 grama proteina u ravnoj jušnoj žlici
  • sadrži soja protein koji je poželjan radi svojih zdravih hranjivih sastojaka za tijelo
  • sadrži protein sirutke, bogat cistinima i metoninom. koji su presudni za razvoj mišića
  • ne sadrži kvasac, sladila niti umjetne boje
  • lako se umiješa u svaki napitak, topao ili hladan

Način upotrebe:

1 jušna žlica u 2 dcl tekućine ili pomiješana prema potrebi u obrok shakea formule 1

Cijena: 256,23 kn (240 g u kutiji)*Herbalife proizvodi nisu lijekovi i ne koriste se za liječenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucijskih centara samo u gore spomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Hrvatsku. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvaliteti.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch