Biljna vlakna – Regulator probavnog sustava


Dijetetski integrator dijetalnih vlakana

 Herbalife Fiber and Herbs tablets

Dijetalni proizvod – mješavina zobenih vlakana i 17 vrsta trava i ljekovitog bilja s dodatkom jabučnog octa.

• reguliraju rad crijeva (kronične opstipacije), želuca i bubrega
• čiste crijevne resice i omogućavaju potpunu apsorpciju nutrijenata kroz sluznicu crijeva
• revitaliziraju crijevnu floru
• pomažu pri izlučivanju otpadnih tvari iz organizma kao i detoksikaciju i brže izlječenje kod nekih akutnih infektivnih bolesti
• topiva zobena vlakna snizuju kolesterol u krvi te pomažu u održavanju stalnih razina šećera u krvi i inzulina

Način upotrebe:

3 x 2 komprese, 10 – 30 min. prije obroka

Cijena: 167,47 kn (180 kompresa)


Opširnije o ovom proizvodu

Kada provodite sustav kontrole težine, može se desiti da ne konzumirate dovoljno hrane bogate vlaknima. To je naročito važno kada je povećan unos proteina. Organizmi nekih ljudi će prolaziti kroz proces prilagodbe pri provođenju sustava ShapeWorks, a jedan od simptoma te prilagodbe može biti konstipacija. Stoga je vrlo bitno da povećate unos vode u organizam i da jedete mnogo vlakana. Upravo stoga smo osmislili proizvod Fiber and Herb Tablets – ove tablete pomažu u odstranjivanju toksina i otpadnih tvari iz organizma i tako potpomažu učinkovitu kontrolu težine.

Prepoznajte potrebe svog organizma
Što su vlakna?
Vlakno je neprobavljiv ostatak ugljikohidrata koji se nalazi u hrani. Postoje dvije vrste vlakana: topiva i netopiva. Topiva su meka i kašasta, primjerice grah i kaša. a netopiva su tvrda i gruba, kao pšenične mekinje.

Koja je hrana bogata vlaknima?
Prirodne namirnice kao što su integralne žitarice, orašasti plodovi, sjemenke, voće i povrće obično su bogate vlaknima.

Što se događa s vlaknima u tijelu?
Vlakna prolaze kroz želudac u probavni trakt, pa dalje u debelo crijevo, gdje apsorbiraju vodu i ostale otpadne tvari, a potom bivaju izbačena kao stolica.
Koju korist pružaju vlakna?
Dobar unos vlakana iz hrane smanjuje vrijeme zadržavanja hrane u crijevnom traktu. Vlakna iz hrane mogu pomoći pri ubrzavanju prolaska hrane i tako pomoći pri odstranjivanju toksina i otpadnih tvari iz tijela.

Koja je preporučena dnevna količina?
Za optimalno funkcioniranje organizma preporuča se između 25 i 35 grama. U ovom času u tipičnoj europskoj prehrani konzumira se samo 12-15 grama. Jedna kriška integralnog kruha daje približno 1,5 grama vlakana.

Što se događa ako se ne konzumira dovoljno vlakana?
Našem tijelu potrebna je dobra opskrba vlaknima koja pomažu u probavnim procesima i eliminaciji otpadnih proizvoda iz hrane koju jedemo. Nažalost, moderna hrana sadrži veliki dio vrlo prerađene hrane u kojoj često nedostaje vlakana. Taj nedostatak vlakana smanjuje učinkovitost probavnog trakta, slabeći njegove sposobnosti apsorbiranja svih nutrijenata iz hrane i smanjujući njegovu učinkovitost u procesima eliminiranja otpadnih tvari. Istra_ivanja pokazuju daje taj nedostatak vlakana u hrani osnovni uzrok mnogih problema povezanih s probavom.

Kako mogu pomoći tablete s vlaknima i ljekovitim biljem?
Jedinstvena mješavina aktivnih vlakana i posebno odabranih biljaka u tabletama Vlakna i Bilje pomažu u nadopunjavanju količine vlakana koja je potrebna organizmu. Održavanje primjerenog unosa vlakana može poboljšati sposobnost organizma da eliminira otpadne tvari koje su zatvorene u naslagama masti i može pomoći u prevenciji daljnjeg stvaranja naslaga masti.

Koje su dodatne pogodnosti tableta s vlaknima i ljekovitim biljem?

Kada se uzimaju u okviru programa kontrole težine, tablete s vlaknima i ljekovitim biljem mogu vam pomoći da se oduprete napasti grickanja između obroka.

SVOJSTVA KLJUČNIH SASTOJAKA

Vlakna zobi (topiva) – vrlo bogata topivim vlaknima. Zob je dobra za crijevo i za ublažavanje nadutosti i želučanih tegoba. Istraživanja su pokazala da redovito konzumiranje zobenih Ijuskica vrlo dobro djeluje jer smanjuje kolesterol u krvi. Isto tako pomažu u održavanju stalnih razina šećera u krvi i inzulina. Vlakna zobi povaćavaju obujam stolice, stoje višestruko korisno za crijeva, između ostaloga i stoga što se olakšavaju tegobe konstipacije. Kada probavni trakt počinje bolje funkcionirati, otpadne tvari izlaze iz tijela i to može dovesti do smanjenja težine.

Crni sezam – sjemenke su hranjive i sadrže vitamin E, foličnu kiselinu, nikotinsku kiselinu i minerale (naročito kalcij); opći tonik.
Mungo grah – Azijska grahorica koja se uzgaja radi hrane. Dobar izvor inhibitora proteaze.

Komorač (anis) – između ostaloga pomaže u sprječavanju stvaranja otpadnih tvari u organizmu. Komorač se smatra pomoćnim sredstvom za probavu.

Kamilica – poznata radi svog umirujućeg učinka na mekano mišićno tkivo. Dobra je kao pomoć prirodnim pomoćnim tvarima u probavi.

Metvica – poznata jer smanjuje vrijeme zadržavanja hrane u želucu jer stimulira stijenku želuca.

Peršin – dobar tonik za lijenu probavu. Bogat izvor vitamina C.

Narančin cvijet – umirujuća svojstva.

Cvijet hibiskusa – koristan tonik.

Plod papaje – sadrži proteolitičke enzime koji razlažu proteine. Dobar za olakšanje probavnih tegoba.

Način upotrebe:

3 x 2 komprese, 10 – 30 min. prije obroka

Cijena: 167,47 kn (180 kompresa)*Herbalife proizvodi nisu lijekovi i ne koriste se za liječenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucijskih centara samo u gore spomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Hrvatsku. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvaliteti.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch