Formula 4 – Minerali s vitaminom C


herbalife_formula_4

Mješavina dnevno potrebnih minerala obogaćenih vitaminom C koji pomažu njihovu apsorpciju i iskorištavanje.

• povećava imunitet
• vrši detoksikaciju
• poboljšava izlučivanje suvišne tekućine iz organizma (celulit, edemi)
• idealan za rješavanje problema vezanih za manjak određenih minerala (anemije – nedostatak željeza, osteoporoza – manjak kalcija)

Način upotrebe:

3 x 1 kompresa za vrijeme obroka

Cijena: 174,69 kn (90 kompresa)


Opširnije o Formula 4

Formula 4 sadrži jedinstvenu kombinaciju hranjivih tvari koja zajedno s odgovarajućim dnevnim unosom vode ima tri posebne svrhe. Može pomoći organizmu u ponovnom uspostavljanju prirodne ravnoteže tekućine, dok biljni kompleks djeluje proces eliminacije štetnih tvari. Ovi procesi u kombinaciji pomažu kod ublažavanja pojave “narančine kore” na koži.

Prepoznajte potrebe svog organizma
Minerali s vitaminom C su posebno korisni tijekom provođenja programa kontrole težine, kada postoji mogućnost ugroženosti rezervi vitamina C i kalija u organizmu.
Koliko vode pijete dnevno?
Idealno bi bilo kada biste popili osam velikih čaša (približno 2 litre) vode svaki dan kako biste svoje tijelo održali dobro hidriranim. Voda je nakon kisika najvažnija – naročito ako imate na umu da se tijelo sastoji od približno 70% vode!
Ako pokušavate izgubiti težinu ili se osjećate naduto, ne bojte se popiti više vode! Ako redovito ne nadopunjujete potrebnu količinu vode. tijelo lukavo čuva svoje postojeće rezerve i Vaš organizam zapravo zadržava vodu. Pijte više vode, pa će Vaše tijelo manje naginjati zadržavanju tekućine ako ona slobodnije prolazi Vašim organizmom.
Ispravan unos vode pomoći će Vašem tijelu u eliminaciji otpadnih proizvoda. Ako niste pili dovoljno vode, a uz to još imate i prekomjernu težinu, vrlo je vjerojatno da se u Vašim masnim naslagama nakupljaju štetne tvari. U normalnom slučaju te se otpadne tvari “ispiru” prije nego što imaju priliku negdje se nataložiti. Taj proces može optimalno funkcionirati samo ako je količina vode dovoljno velika za odstranjivanje tih štetnih tvari.

Ima li negdje na tijelu Vaša koža strukturu “narančine kore”?
Povećavanjem unosa vode pomažete ponovom uspostavljanju ispravnog odnosa količine vode izvan i unutar stanica, dok se istovremeno ispiru štetnetvari koje se skupljaju u masnim naslagama. Struktura “narančine kore” se tada može ublažiti jer dodatna voda mobilizira otpadne tvari nakupljene u masnim stanicama.
Pomozite uspostaviti prirodnu ravnotežu organizma uzimanjem minerala s vitaminom C tri puta na dan. Ovaj jedinstveni proizvod ne pomaže samo u uspostavljanju prirodne ravnoteže vode u tijelu, nego pomaže i u održavanju ravnoteže hranjivih tvari jer nadopunjuje bitne hranjive tvari koje su bile “isprane”. Hranjive tvari topive u vodi. kao stoje vitamin C, ne mogu se spremati u organizmu na duže vrijeme i stoga ih treba redovito unositi.

OSNOVNA SVOJSTVA SASTOJAKA:
Formula 4 je načinjena da bi pomogla kod eliminacije štetnih tvari i potaknula eliminaciju tekućina:

Kukuruzna svila – umirujući sastojak.

Kalij – vitalni makrominera! važan za funkciju živaca. Kao i natrij, on potpomaže održavanje normalne ravnoteže vode u tijelu. U nekim dijetama s ograničenim unosom kalorija ustanovljen je nedostatak kalija, pa se stoga ponekad preporučuje kao dodatak onima koji pokušavaju kontrolirati težinu dijetama sa smanjenim unosom ugljikohidrata. Fizički ili mentalni stres i konzumiranje prekomjerne količine kave, aklohola ili šećera mogu iscrpiti količine kalija.

Magnezij – Bitan za funkciju živaca i mišića i oslobađanje energije. Potreban je za zdrav reproduktivni i imunološki sustav. Isto tako je potreban za popravak i obnovu tkiva.

Vitamin C – bitan vitamin topiv u vodi s antioksidantnim svojstvima: potreban je za zdravu kožu: pomaže bijelim krvnim stanicama u sprječavanju infekcija: pomaže pri zaštiti vitamina A. E i nekih iz B-kompleksa od oksidacije; ubrzava apsorpciju željeza iz nemesnih izvora.

Željezo – Bitno za prijenos kisika putem hemoglobina crvenih krvnih zrnaca.
Jabučni ocat – dobar izvor kalija i željeza.

Artičoka – pomaže u uravnotežavanju tjelesnih tekućina. Pomoć kod probave.
Sjeme kumina – dobro poznat kulinarski začin, poznat kao korisna pomoć kod nadutosti i probavnih smjetnji.

Celer – dobar za probavni sustav.

Cikorija – korisna kod umirenja probavnih smetnji i poticanja apetita. Biljka za jačanje organizma.

Maslačak – nježan tonik za čišćenje. Pomaže poboljšanju apetita i probave.
Hmelj – koristan u pomoći kod probavnih smetnji i grčeva. Stimulira probavu.

Slačica – Stimulira probavu i apetit.

Način upotrebe:

3 x 1 kompresa za vrijeme obroka

Cijena: 174,69 kn (90 kompresa)


*Herbalife proizvodi nisu lijekovi i ne koriste se za liječenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucijskih centara samo u gore spomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Hrvatsku. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvaliteti.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch