Herbalife Protein Bar – Međuobrok



Herbalife proteinske pločice. Kada pokušavate izgubiti težinu ili održavati svoje zdravlje, potreban vam je zdravi međuobrok koji odgovara užurbanom načinu života. Herbalife Protein Bar ima 12 grama proteina, vitamine i minerale koji će vam pomoći obuzdati vaš apetit i održati nivo energije. Satav proteinskih pločica formuliran je kao mješavina proteina soje i sirutke, zdravih biljnih vlakana i 23 vitamina i minerala.

Način upotrebe:

Jedna ili dvije proteinske pločice na dan. Kao zdravi međuobrok ili kada osjetite glad. Tri ukusna okusa (vanilija sa bademom, čokolada sa kikirikijem, limun) zadovoljiti će sve sladokusce.

Cijena: 111,59 kn (14 pločica u 1 paketu)


Opširnije o ovom proizvodu

Proteinski obrok za energiju i prehranu.

Tri vrste okusa:
- čokolada sa kikirikijem
- vanilija sa bademima
- limun

Ključne činjenice:
• Idealan za aktivni životni stil i zdravo mršavljenje.
• Nizak sadržaj ugljikohidrata
• Nizak sadržaj masnoća
• Visokoproteinski obroci

Kada pokušavate izgubiti težinu ili održavati svoje zdravlje, potreban vam je zdravi međuobrok koji odgovara užurbanom načinu života. Ova je ukusna pločica ispunjena s 23 vitamina i minerala, 12 grama proteina, te topljivim vlaknima kako bi vam pomogla kontrolirati glad. Čini idealan mali obrok i daje proteinski uzlet kada ste u pokretu. Ako su vam dosadili proteinski shakeovi i želite jesti nešto što je najsličnije normalnoj hrani onda je ovo idealno rješenje za vas! Ovaj Protein Bar je najukusnija čokoladna pločica koja je ikada proizvedena. Slatkiši i ukusni slani međuobroci sa više vas neće zamarati. Više nema izgladnjivanja! Kada imate želju za čokoladom ili slatkim, počastite se Herbalife Proteinskim pločicama. Na taj način zadovoljiti ćete svoje proteinske potrebe te želju za slatkim. Gubite suvišne masnoće tijekom mršavljenja i uživajte u slasnim obrocima čokolade sa kikirikijem, vanilije sa bademima ili voćni izbor sa blagim okusom limuna. Svaka pločica je hranjiva i zdrava te prekrivena ukusnom čokoladom.
Dobrobiti Protinskih pločica u sportu.

Služe kao zamjena kompletnih lako probavljivih bezmasnih obroka i kao dodatni obroci sportašima i svim ostalima kojima je to potrebno. Proteinske čokoladice su veoma korisne na terenu kada su vam potrebne kvalitetne kalorije iz proteina i ugljikohidrata. Nisu lako kvarljive te se mogu koristiti u bilo kakvim vremenskim uvjetima i možete biti sigurni gdje god da ih ponesete, koristiti će vam za brzo zadovoljenje nutritivnih potreba. Protein Bar je vaš neizbježni pratilac koji konzumirate prije ili poslije treninga, da bi tijelo snabdjeli bjelančevinama visoke biološke vrijednosti. Protein Bar promijenit će vaše mišljenje o zamjenskim obrocima u pločicama!

Brze činjenice
• Zadovoljavajući i ukusan dodatak bilo kojem programu za mršavljenje.
• Idealno za davanje snage prije početka vježbanja.
• Opskrbljuje proteinom kako bi pomogao izgraditi i održati nemasne mišiće.
• Odličan nemasni međuobrok
• Samo 150 kalorija po pločici
Kako koristiti Proteinsku pločicu:
Jedna do dvije pločice dnevno za održavanje tjelesne težine i zdrave male obroke. Protein bar je idealan prijepodnevni i poslijepodnevni međuobrok. Sportašima se preporučuje pola sata prije ili pola sata nakon treninga.

Način upotrebe:

Jedna ili dvije proteinske pločice na dan. Kao zdravi međuobrok ili kada osjetite glad. Tri ukusna okusa (vanilija sa bademom, čokolada sa kikirikijem, limun) zadovoljiti će sve sladokusce.

Cijena: 111,59 kn (14 pločica u 1 paketu)


*Herbalife proizvodi nisu lijekovi i ne koriste se za liječenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucijskih centara samo u gore spomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Hrvatsku. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvaliteti.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch