Herbalifeline – Omega 3


Vrhunski dodatak prehrani koji sadrži kompleks morskih lipida (ribljeg ulja).

herbalifeline Omega3

Hranitelj i čuvar srca, krvnih žila i kostiju.
Dodatak prehrani u kojem su integrirane nezasićene esencijalne masne kiseline, Omega-3, selen, vitamin E, glog, octacosanol i više od 20 morskih lipida.

• tijelo ih ne može samo proizvesti i može ih dobiti samo kroz prehranu
• pročišćava krvne žile i smanjuje masnoću u krvi
• pomaže u regulaciji krvnog tlaka i prevenira srčani i moždani udar
• pomaže moždane funkcije, poboljšava vid, koordinaciju pokreta, raspoloženje, sposobnost učenja i koncetracije
• obnavlja zglobne hrskavice i podmazuje zglobove
• pomaže kod ugradnje kalcija u kosti (osteoporoza)
• u trudnoći, kod razvoja djeteta pospješuje pravilan razvoj mozga i mrežnice oka
• neophodan kod obnove kože (epitela)

Preporučuje se kod krvnih i srčanih bolesti, proširenih i upaljenih vena, psorijaze, neuro dermatitisa, seboreje i ostalih kožnih bolesti, artroze i reumatoidnog artritisa, hormonalne neravnoteže i problema sa prostatom, kroničnih upala probavnog sustava.

Način upotrebe:

3 x 1 kapsula dnevno za vrijeme obroka

Cijena: 271,18 kn (90 kapsula )


Opširnije o Herbalifeline – Omega 3

Mnogi su ljudi uzimali kapsule ulja iz jetre bakalara i mislili da su time pokrili barem jedan dio prehrambenih potreba!
Danas živimo u žurbi i često pod stresom, što znači da to možda više nije dovoljno. Morska hrana je zaista puna vrijednih hranjivih sastojaka – to je činjenica koju ne možemo poreći. No, istraživanja su pokazala da ta fenomonalna morska žetva u prehrani Europljana često nije u potpunosti iskorištena.
Herbalifeline vam omogućuje iskoristiti prednosti koje pružaju plodovi mora; sastavljena je po recepturi koja će pomoći u održavanju zglobova gipkima i dati potporu prirodnim funkcijama srca i krvotoka.

Prepoznajte potrebe svog organizma

Nisu li sve masti štetne?
Hrana koja sadrži višestruko nezasićene masti opskrbljuje nas esencijalnim masnim kiselinama (EFA) Omega-3 i Omcga-6, koje su “dobre” komponente masti.

Zašto je važno konzumirati dostatnu količinu Omega-3 esencijalnih masnih kiselina?
Omega-3 esencijalne masne kiseline bitne su da bismo održali dobro zdravlje. Tijelo ih ne može samostalno proizvesti, te ih stoga mora dobiti iz hrane. Na nesreću, u modernoj prehrani često postoji manjak Omega-3 esencijalnih masnih kiselina.

Zašto često postoji manjak Omega-3 esencijalnih masnih kiselina? Glavni izvor Omega-3 esencijalnih masnih kiselina je morska hrana (uključujući bakalar. haringu, skušu i sardine), koja nije jako popularna niti je redovito na našem jelovniku. Možda je razlog tome činjenica da je kvalitetna svježa riba vrlo skupa, teže ju je pripremiti ili ima “bljutav” okus u usporedbi sa jelima od mesa i sira.

Jedete li je u dovoljnim količinama?
Nutricionistički stručnjaci preporučaju najmanje tri porcije morske hrane tjedno. U toj se količini dobiva odgovarajuća količina Omega-3 esencijalnih masnih kiselina.

Što ako ne volite ribu?
Za one koji ribu jedu samo jednom tjedno (ili je uopće ne jedu), kvalitetni sastojci Herbalife dodatka Omega-3 pomažu u zadovoljavanju potreba organizma i uklapaju se u užurbani način života, jer su u obliku jednostavne kapsule.

Omega-3 i Omega-6 esencijalne masne kiseline – koje su koje? Mnoga ulja koja koristimo su na biljnoj bazi (biljno ili suncokretovo ulje). Ona nam daju dobre količine Omega-6 esencijalnih masnih kiselina, ali praktički ne sadrže Omega-3. Omega-3 se uglavnom nalazi u morskoj hrani.

Koje su prednosti redovitog uzimanja Herbalifeline? Ovaj dodatak prehrani je formuliran tako da pomogne održavanju gipkosti zglobova i podupiranju prirodnih funkcija srca i krvotoka. Njegovi sastojci nam isto tako mogu pomoći da održimo zdraviji izgled kože.
Ne volim piti kapsule s ribljim uljem zbog neugodnog okusa koji ostaje…
Kapsula sadrži tri esencijalna ulja – timijan, paprenu metvicu i klinčić. Oni pomažu pri održavanju svježine i čistoće ribljeg ulja i smanjuju eventualni naknadni okus ribe.

Kolika mi je količina potrebna? Potrebe Vašeg organizma za esencijalnim masnim kiselinama ovise o Vašoj tjelesnoj težini, prehrani i načinu života. Primjerice, ako hrana koju jedete sadrži mnogo zasićenih masti (koje su u krutom stanju na sobnoj temperaturi). Vaše su potrebe veće. Stoga se potreba za dodacima mijenja od osobe do osobe.

OSNOVNA SVOJSTVA SASTOJAKA

  • Omega-3 esencijalne kiseline – “Esencijalne” su zato jer organizam ne može sam proizvesti Omega-3 i mora ih dobiti iz hrane.
  • Bogat su izvor EPA (eikosapentaenoične kiseline) i DHA (dokosaheksneoične kiseline), koje tijelo pretvara u prostaglandine. Te tvari slične hormonima smatraju se od presudnog značenja za moždane funkcije koje se odnose na vid. koordinaciju pokreta, raspoloženje i sposobnost učenja. One isto lako pomažu kod održavanja zdravih razina kolesterola i triglicerida u krvi. čime pomažu u kontroli krvnog tlaka. Jačaju imunološki sustav i pomažu kod ublažavanja upala.
  • Formula za ublažavanje povratnog učinka pomaže u minimaliziranju okusa ribljeg ulja tijekom probave.
  • Male soft-gel kapsule koje je lako progutati.

Način upotrebe:

3 x 1 kapsula dnevno za vrijeme obroka

Cijena: 271,18 kn (90 kapsula )*Herbalife proizvodi nisu lijekovi i ne koriste se za liječenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci prehrani te kao takvi mogu biti od pomoći. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili prevencija bilo koje bolesti.
** Herbalife proizvodi predstavljeni na ovoj stranici dostavljaju se iz Herbalife distribucijskih centara samo u gore spomenutim zemljama. Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovoj stranici odnose se samo na Hrvatsku. U drugim se zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvaliteti.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch