Slavni i Power Plate


Poznati korisnici Power Plate®-a
Elle Macpherson, Claudia Schiffer, Dannii Minogue, Natalie Imbruglia, Sting, Clint Eastwood, Kylie Minogue, Heidi Klum, Brad Pitt, George Clooney, Julia Roberts, Madonna, Cher, Johnny Depp, Lance Amstrong…

kylie-minogue

“Kylie Minogue je toliko uvjerena u prednosti vibracijskog treninga da je molila svoj menadžment da joj osiguraju Power Plate® u svakom mjestu na njenoj turneji. Ubrzo joj je kupljena vlastita Power Plate sprava koja se transportira od grada do grada i čeka ju u njenoj hotelskoj sobi.
Kako je Kylie uvijek u pokretu, nema vremena provoditi sate u teretani. Po njenom mišljenju brzina i učinkovitost je upravo ono što Power Plate čini neophodnim.
Prijatelji su mi neprestano pričali o Power Plate spravi, a sada znam i zašto. To je odličan i inovativan način treniranja koji štedi vrijeme.”

Kylie Minoguue

sting

“Band mora biti na vrhuncu snage kako bi se mogao nositi sa zahtjevima svakodnevnih putovanja i večernjim nastupima. Power Plate je ključna komponenta koja nam pomaže da se osjećamo i izgledamo u našem najboljem izdanju. Uzevši ju na putovanje, napravili smo značajnu razliku.”

Sting & Police

clinteastwood

“Power Plate pruža brzu i učinkovitu vježbu snage, te ju obožavam prije partije golfa jer mi pomaže da budem razgiban i fleksibilan.”

Clint Eastwood

mirnazidaric

“Iako sam pobornik teorije da rezultati dolaze nakon napornog rada, drugim riječima volim klasičan trening, Power Plate je za mene pravo otkriće. Nakon nekoliko serija vježbi na njemu, pod stručnim vodstvom rezultati su bili vidljivi. Tonus mišića znatno se poboljšao, a i osjećaj nakon treninga je sjajan. Inače nikada ne nasjedam na promotivne trtikove, ali činjenica da i veliki sportski klubovi, poput Barcelone i Manchester United-a koriste Power Plate u pripremi svojih igrača bio je dodatni motiv da svojim klasičnim rekreacijskim navikama dodam Power Plate.”

Mirna Zidarić – TV voditeljica HTV-a

nevenarendeli

“Power Plate je u potpunosti promjenio moj način vježbanja, napokon mi vježbanje nije čisti gubitak vremena jer dovoljno je pola sata, tri puta tjedno da bi učinak bio potpun. Gotovo je nevjerojatno kojom brzinom i učinkovitošću ova sprava djeluje na oblikovanje tijela bez puno “suza, krvi i znoja”.No, najdraži dio ipak mi je masaža na kraju treninga.”

Nevena Rendeli – TV voditeljica HTV-a

Natalie Imbruglia

“Uistinu volim Power Plate! Uštedi mi toliko vremena, a omogućuje mi usredotočeno vježbanje koje zaista daje rezultate. Vidim kako postajem čvršća i u boljoj formi u tako kratkom vremenu.”

Natalie Imbruglia

powerplate-slavni1
powerplate-slavni2
powerplate-slavni3

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch