Predstavljamo vam novi fitness rekvizit – TRX

April 16, 2013 by lea  
Objavljeno u Novosti

Iako je prvotno nastao kao sredstvo za fizičku pripremu američkih vojnih postrojbi, TRX je ubrzo našao svoje mjesto u treninzima vrhunskih sportaša, ali i rekreativaca te u rehabilitacijskim procesima.
TRX trake omogućuju neograničen izbor funkcionalnih vježbi i načine izvođenja pokreta u svim tjelesnim ravninama, treniranje pokreta a ne mišića, maksimalnu aktivaciju mišića stabilizatora trupa, upotrebu vlastite težine i sile teže kao regulatore opterećenja, potpunu slobodu pokreta u prostoru, razvoj kondicije, fleksibilnosti, ravnoteže, explozivne i reaktivne snage, brzine, agilnosti, te sagorijevanje potkožnog masnog tkiva. Također se koristi kao prevencija od ozljeda.

Podjednako je namijenjen muškarcima i ženama, prilagodljiv i rekreativcima i profesionalnim sportašima.  Uključuje velike mišićne grupe, potiče veliku kalorijsku potrošnju te oblikuje muskulaturu, reducira masno tkivo i poboljšava izdržljivost.

Budući da se tijekom treninga s TRX trakama koristi jednako gornji i donji dio tijela, a mišići core-a (trbuh i leđa) su pritom zategnuti, posebno se preporuča onima koji imaju problema sa leđima, dakle onima koji puno sjede i čiji su leđni mišići oslabljeni.

Idealan je za brzo stjecanje kondicije, efikasno skidanje potkožnog masnog tkiva i ono najvažnije – utječe na oblikovanje i učvršćivanje cijelog tijela.

TRX se izvodi kao osobni trening, kao grupni trening, može se koristiti u prirodi, u stanu ili u hotelskoj sobi, a od sada i u sklopu vaših treninga u VitaSmartu! :)

Enter Google AdSense Code Here

Komentari su zatvoreni.

ugg coupons uggs sale ugg outlet online uggs boots outlet ugg boots online disocunt uggs cheap ugg boots uggs outlet moncler down jackets moncler down jackets moncler down jackets cheap moncler down jackets canada goose expedition parka canada goose expedition parka canada goose coats canada goose sale Tiffany Jewelry Sale Tiffany Jewelry Outlet pandora jewelry outlet uk pandora jewelry sales uk pandora sale uk replica watches replica watch